Sökordsoptimering för bättre position i Google

Har du en webbplats behöver du synas på Google för att dina kunder ska hitta till dig om de inte känner till ditt företag och därmed din webbadress. Enormt mycket webbplatser konkurrerar om att hamna först eller i alla fall tidigt i sökresultatet. Hur gör du då för att lyckas?

sokordsoptimering-for-battre-position-i-google.jpg

Använd Google Analytics och Google Search Console

Google Analytics och Google Search Console är två gratis verktyg från Google som hjälper dig att följa vad som händer på din webbplats. Du kan se vilka sidor som är populära, hur många besökare du har och vad de söker på för att komma till din webbplats.

Genom att regelbundet titta på vilka sökord och sökfraser som dina besökare använder sig av kan du dra nytta av detta på webbplatsens innehåll.

Skapa nytt innehåll med besökarnas sökfraser

Se till att regelbundet skapa nytt innehåll för att hålla liv i din webbplats och få bättre chans att komma högre i sökresultaten med mer innehåll.

Har du ingen blogg på din webbplats kan det vara bra att ha en nyhetssida så att du någonstans på din webbplats fyller på med nytt innehåll.

Låt sökfraserna bli en del av huvudrubriken för en nyhetspost eller ett blogginlägg och väv in dina viktigaste sökord naturligt i texten.

Uppdatera det innehåll du redan har

Förutom att regelbundet skapa nytt intressant och relevant innehåll behöver du också underhålla och uppdatera det innehåll du redan har. Gå igenom innehållet för att se att det inte innehåller gamla inaktuella uppgifter. Skriv om texterna med nytt innehåll och ta med dina viktigaste sökord i rubriker, brödtext och i bildbeskrivningar.

Presentera din webbplats på Google på rätt sätt

I Googles sökresultat presenteras din webbplats med en titel och en beskrivning. Genom att optimera dessa utifrån vad dina besökare söker på maximerar du dina chanser till att synas mer. Rubriken och beskrivningen måste stämma överens med vad besökaren hittar på din sida men det går att sökordsoptimera dessa för bättre ranking.

Få med sökord för dina bilder

Sökordsoptimering handlar också om att använda dina sökord för bilderna på webbplatsen. Döp filnamnen så att de innehåller nyckelorden men utan å, ä, ö. Beroende på vilken plattform du har för din webbplats kan du även lägga till en bildbeskrivning i ett så kalla Alt attribut. Där behöver du också få med sökorden.

Sökordsoptimering för länkar

På din webbplats behöver du interna länkar där du från ett innehåll länkar till ett annat innehåll på din webbplats. Förutom att du underlättar för besökarna att hitta fler intressanta webbsidor så behöver varje webbsida få fler exponeringsmöjligheter för bättre ranking. Allra helst ska din länk finnas på andra webbplatser också men det är viktigt att inte glömma internlänkningen.

Sökordsoptimering för länkar innebär att du använder dina sökord som länktext. Det får inte vara exakt samma länktext på alla sidor utan variera texten med varianter av ditt sökord och gärna synonymer.

Önskar du hjälp med sökordsoptimering?

Ta kontakt med oss på Prospect Partner om du önskar hjälp med sökordsoptimering eller sökmotoroptimering. Med en ordentlig sökordsanalys tittar vi på sökbeteende, det vill säga hur era kunder söker på internet efter dina produkter eller tjänster. I analysen ingår det också att undersöka vilka sökvolymer dessa nyckelord har och hur konkurrensen ser ut. På så sätt hittar vi rätt sökord som din webbplats behöver för att komma högre upp i sökresultaten. Efter analysen går vi sedan igenom er webbplats och genomför de ändringar som behövs för att dra nytta av dessa sökord för att förbättra era positioner och därmed får mer relevant trafik.

Vi hjälper dig att synas högre upp i sökresultat med din webbplats.

Sökmotoroptimering med SEO On Page

Sökmotoroptimering med SEO On Page innebär att optimeringen sker på webbplatsen med innehållet, strukturen, internlänkningen och även själva titeln och beskrivningen som ligger bakom webbsidan. Målet är att få så bra position det vill säga rankning som möjligt i Googles sökresultat.

sokmotoroptimering-med-seo-on-page.jpg

Kan jag arbeta med SEO On Page själv?

Självklart kan du själv arbeta med SEO On Page men vi rekommenderar att ta experthjälp med detta för att du verkligen ska ha möjlighet att komma så högt i sökresultaten som möjligt. Det är något som vi på Prospect Partner kan hjälpa dig med. Bara kontakta oss så kan vi diskutera vidare hur vi bäst hjälper dig.

Vi ska här i denna artikel gå igenom mer om vad denna optimering innebär och ge tips på hur du ska tänka kring det om du vill arbeta med det själv.

Att sätta en bra titel på en sida

Varje sida ska ha en unik titel och det är den text som syns som rubrik för din webbsida i sökresultaten. Det är viktigt med en bra titel både som rankningsfaktor men även för att locka besökare att klicka sig in till din webbsida istället för att bläddra vidare. Titeln behöver ha med ditt viktigaste sökord i en naturlig mening samtidigt som den ska beskriva innehållet på sidan kortfattat. I sökresultaten får det bara plats en viss längd med tecken.

Beskrivningen av webbsidan

I sökresultaten visas din webbsidas titel tillsammans med en beskrivning. Även denna text har betydelse för placering i sökresultatet och behöver locka besökarna att klicka. Precis som titeln behöver beskrivningen också innehålla dina viktigaste sökord i naturliga meningar. Här har du lite mer plats att sälja in din webbsida för besökaren men det finns en viss begränsning på längden i sökresultatet.

Unikt och intressant innehåll

Besökarna som kommer in på din webbsida förväntar sig att läsa något intressant och helst något som de inte har läst någon annanstans redan. Även Google förväntar sig att du erbjuder ett unikt innehåll så därför är detta också en rankningsfaktor.

Googles smarta algoritmer som beräknar vilken position du ska få i sökresultaten tar också hänsyn till hur intressant din text verkar vara och vilken kvalitet den håller. Det räknar Google ut bland annat genom hur lång tid besökarna stannar på din sida, hur många sidor på din webbplats de besöker när de är på din webbsida med mera.

Förutom att få med dina viktigaste sökord naturligt och sparsamt är det fokus på läsaren som gäller. Försök att beskriva ämnet så intressant och utförligt som möjligt. Fundera vad du själv skulle vilja läsa på webbsidan om du har klickat på din webbsida i sökresultaten. Gör texten luftig med stycken, rubriker och använd bilder som beskriver innehållet.

Rubriker – H1, H2, H3

Innehållet på webbsidan behöver delas in i rubriker. Rubrikerna behöver på ett varierat sätt innehålla dina viktigaste sökord. För att få en bättre placering i sökresultatet är det viktigt att du inte klämmer in sökorden i alla rubrikerna. Här gäller det också att tänka mer på läsaren. Den som läser ska kunna läsa bara dina rubriker för att snabbt förstå vad din text handlar om. Så det gäller att du har delat in texten i logiska stycken och i rätt ordning för ett bra läsflöde.

Bilder

Bilder i texten som beskriver innehållet ger besökarna en bra läsupplevelse. Bilderna spelar även roll för din position i sökresultaten. Använd något av dina viktiga sökord både i filnamnet men även i bildbeskrivningen i Alt attributet för bilden.

Struktur och internlänkning

Hur du har valt att strukturera ditt innehåll har också betydelse. Då tänker vi på hur du har kategoriserat och organiserat sidorna sinsemellan. Med en logisk struktur förstå Google bättre hur ditt innehåll hänger ihop. Genom smart internlänkning där du länkar mellan dina sidor med en genomtänkt strategi talar du ännu tydligare om för Google hur ditt innehåll hänger samman.

Även besökarna kan dra nytta av bra internlänkning så att de kan klicka sig vidare till ännu mer intressant innehåll som relaterar till den text de läser. Du vill också att besökarna gärna ska besöka flera sidor vilket ger dig bättre möjligheter för rankningen i sökresultaten.

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering?

Det är mycket att tänka på vid sökmotoroptimering med SEO On Page och tycker du att det tar för mycket tid och verkar för krångligt så finns vi här till din hjälp. Kontakta oss på Prospect Partner och få hjälp med att synas högre upp i sökresultaten.

Vi kan ge dig fler kunder

Det finns olika sätt att jobba på för att få fler kunder. Kalla samtal och kalla mail tar onödigt mycket tid och ger ofta inte så mycket tillbaka. Istället för att hitta kunder kan du istället låta kunderna hitta dig!

tumblr_mjdttrQLOJ1rkz363o1_1280.jpg

Gör dig mer synlig på internet

Det snabbaste sättet att få fler kunder är att locka till dig de kunder som redan är inne i köpprocessen. Inte de som är nära att slutföra köpprocessen utan de som aktivt letar efter en produkt eller tjänst. De flesta använder Google för detta och genom olika sökord hittar de förhoppningsvis fram till din webbplats.

Skaffa en webbplats om du inte har någon
Har du ingen webbplats idag går du miste om väldigt många nya kunder. Vissa företag tycker att det räcker med en Facebooksida men då inte alla faktiskt finns på Facebook och kanske inte just din målgrupp behövs en webbplats. När du väl har en webbplats kan du med olika metoder som nyhetsbrev, sociala medier med mera dra trafik till din webbplats.

Hur du får trafik till din webbplats
Det finns flera sätt att öka trafiken till din webbplats och här går vi igenom både bra och mindre bra alternativ.

Sökmotoroptimering

Den största källan till fler kunder som aktivt söker efter en produkt eller tjänst kommer via Google. För att lyckas nå högre i sökresultaten behöver din webbplats sökmotoroptimeras. Detta är något som vi på Prospect Partner kan hjälpa dig med. Sökmotoroptimering är dock en mer långsiktig strategi eftersom det kan ta lite tid innan Google släpper upp dig högre i sökresultaten.

Även om strategin är långsiktig är det viktigt att optimeringen görs för att du ska kunna konkurrera om alla de kunder som finns där ute. Det här blir också billigare för dig i längden då du kan hålla ner kostnaderna för reklam och annonser.

Köpa länkar ger dig inte fler kunder

Ett något sämre alternativ är att köpa en massa länkar på andra webbsidor som pekar på din webbplats. Detta är inget att rekommendera då din länk oftast hamnar på webbplatser som inte relaterar till vad din webbplats handlar om. Det kan ge en snabb effekt men ganska snart ser Google att det inte är relevanta länkar och då åker du snabbt ner i sökresultaten igen.

Trafiken från de olika webbplatserna ger dig heller inte fler kunder då besökarna oftast inte får någon korrekt information om vad det är de klickar på.

Landningssidor

Ett annat alternativ är att arbeta med sociala medier och med annonsering till exempel via Google Ads och Facebook Ads. För att hålla annonskostnaderna låga behöver varje annons riktas till en specifik webbsida som är optimerad för annonsen.

En sådan sida kallas en landningssida och det är något vi kan hjälpa dig med som komplement till din webbplats. Varför annonskostnaderna blir lägre är för att annonseringstjänsterna jämför din annons mot hur relevant den är för innehållet på den webbsida du vill att besökaren ska hamna på från annonsen. Desto bättre relevans desto större chans för lägre kostnad per klick på din annons.

Landningssidor fungerar också bra för att fånga upp besökare som söker via Google.

Annonsering

Som vi gick igenom i avsnittet om landningssidor kan annonsering ge effekt med ökad trafik. Det är ett bra sätt att visa att du finns och att stärka ditt varumärke. Annonsering är också bra för att skapa ett behov av dina produkter och tjänster hos potentiella kunder.

Du kan med rätt utformning av dina annonser sätta igång köpprocessen för din målgrupp. Återigen är det en fördel med en bra landningssida för att fånga upp dina nya kunder.

Sociala medier

Precis som annonsering är sociala medier effektfullt för att visa att du finns och att stärka ditt varumärke. Genom att använda de sociala mediernas relationsskapande möjligheter kan du på ett mycket djupare plan skapa ett behov av dina produkter eller tjänster. Med bra och relevant innehåll i sociala medier kan du också driva trafik till din webbplats.

Prospekts

Det bästa alternativet för att hitta kunder medan du väntar på att sökmotoroptimeringen ger effekt är att använda dig av våra prospekts. Vi har byggt upp webbplatser som handlar om olika branscher och för de webbplatserna har vi arbetat med sökmotoroptimering så att vi kan ge dig fler kunder.

Vi har färdiga metoder för fler kunder till dig!

Vi har flera färdiga metoder för att kunna ge dig fler kunder!

Vi hjälper till med sökmotoroptimering för din webbplats. För bästa resultat kan vi skapa landningssidor som komplement till din webbplats. Behöver du snabbt hitta nya kunder kan du använda dig av våra prospekts.

Vi kan på det här sättet hjälpa dig med att få kundbasen att växa. Kontakta oss för att höra vad vi har att erbjuda dig!

Sökmotoroptimering

för att synas högre upp i sökresultat

Vill du få din webbplats att synas högre upp i sökresultaten på till exempel Google behöver du använda dig av sökmotoroptimering. Det finns en hel del enkla tips som du kan göra själv men för att verkligen ha en möjlighet att konkurrera i toppen behövs proffshjälp. Det är här vi kommer in i bilden och kan hjälpa dig att optimera din webbplats för att du ska kunna få så mycket trafik som möjligt.

Bra sökmotoroptimering är ett långsiktigt arbete och som kan öka dina chanser att behålla en bra position under lång tid. Sökoptimering är något du måste jobba med kontinuerligt men med en bra grund kommer du långt och du behöver inte arbeta lika ofta med löpande optimering.

Vad är Sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimering – SEO – Search Engine Optimization innebär att optimera en webbplats på ett sätt som Google och andra sökmotorer gillar. Sökordsoptimering görs för varje webbsida med några få utvalda sökord. Det är de ord som du vill att dina besökare ska hitta dig på när de gör en sökning.

Genom att sökoptimera en webbsida utifrån vissa sökord och med relevant innehåll på webbsidan som motsvarar vad besökaren förväntar sig att hitta får du mer relevant trafik. Relevant trafik och intressant innehåll på webbsidan innebär chans till ökad konvertering och att dina besökare kommer tillbaka. Unikt och relevant innehåll är också något Google tar hänsyn till när de positionerar dina webbsidor. Besökare som hittar till dina webbsidor men lämnar din sida på en gång eller ganska snabbt drar i Googles ögon ner värdet för webbsidan vilket påverkar din positionering negativt.

Sökordsoptimering är ett långsiktigt arbete

Bra sökordsoptimering är ett långsiktigt arbete och som ska öka dina chanser att behålla en bra position under lång tid. Sökmotoroptimering är något du måste jobba med kontinuerligt men med en bra grund kommer du långt och du behöver inte arbeta lika ofta med löpande optimering.

Varför räcker det inte med att göra det en enda gång? Precis som du jobbar även dina konkurrenter med sina webbplatser för att lyckas ta sig till toppresultatet eller åtminstone så högt upp som möjligt. När dina konkurrenter lyckas passera dig får du åter igen arbeta för att få tillbaka din tidigare plats. Med vår hjälp kommer du att få en bra bas för din webbplats så att du inte behöver arbeta så mycket med löpande sökordsoptimering.

Sökordsanalys

För att veta vilka sökord din webbplats ska optimeras för behövs det göras en sökordsanalys. Att hitta sina sökord är ett arbete som kan ta tid och det kan vara svårt att hitta de allra bästa sökorden som ger dig mest trafik, leads eller försäljning.

Vid en sökordsanalys behöver du veta vilken målgrupp du har. Vad är typiskt för din idealkund som till exempel ålder, kön, geografisk placering, utbildning, yrke, intressen med mera. Genom att veta detta kan du enklare sätta dig in i hur dina potentiella kunder tänker för att veta vilka ord de troligtvis kommer att söka på. Dina kunder kanske inte känner till de korrekta benämningarna som du brukar använda i din bransch.
Vi på Prospect Partner har tagit fram effektiva metoder för att vi ska kunna hjälpa dig att hitta de bästa nyckelorden för varje webbsida och som bäst matchar innehållet och din målgrupp.

Hur går sökoptimering till?

Sökoptimering består huvudsakligen av två saker SEO On Page och SEO Off Page.

SEO On Page
Med SEO On Page optimeras webbplatsens innehåll och struktur. Det handlar om titlar, rubriker, brödtext, länkar, bilder och även beskrivningen av varje webbsida som anges som meta description. Det syns inte på webbsidorna utan är något man arbetar med bakom webbsidan. När det gäller struktur innebär det hur webbsidorna kategoriseras och organiseras men även hur länkar går mellan de olika sidorna.

SEO Off Page
SEO Off Page handlar om alla de inlänkar du får från andra webbplatser. Det är viktigt med inlänkar för att sökmotorerna ska förstå att din webbplats innehåller något bra som även andra tycker om.

Det är egentligen inte antalet länkar som spelar roll utan hur pass bra kvalitet inlänkarna ger dig. En länk till din webbplats anses vara av hög kvalitet om den andra webbplatsen berör ditt ämne eller om webbplatsen är trovärdig och har hög auktoritet. Ett tydligt exempel för detta är webbplatser som innefattar mycket forskning eller stora webbplatser med ett starkt varumärke eller som är stor för att många länkar till den webbplatsen.

Vi hjälper dig med sökmotoroptimering

Att jobba med sökmotoroptimering på din webbplats ger dig bättre resultat på sökmotorerna och i förlängningen fler besökare. Vill du ha hjälp med din sökmotoroptimering? Kontakta oss på Prospect Partner så hjälper vi dig att synas högre upp i sökresultat.

Landningssida – Öka konverteringen med en effektiv landningssida

Med en effektiv landningssida kan du få fler leads och öka konverteringen. Landningssidor är en viktig del inom digital marknadsföring då det är dit du vill skicka trafiken från dina marknadsföringskampanjer.

landningssidor-okar-konverteringen-av-sales.jpg

Vad är en landningssida?

En landningssida är en speciellt utformad webbsida där dina besökare landar efter att till exempel ha klickat på en länk. Landningssidan struktur och innehåll med texter och bilder är anpassad för att uppmuntra besökare att till exempel registrera sig, göra ett köp eller att fylla i ett formulär.

Vanligt att erbjuda något gratis i utbyte mot kontaktuppgifter
Ett mycket vanligt användningsområde för landningssidor är för att kunna samla in e-postadresser eller andra kontaktuppgifter för vidare marknadsföring. Du har säkert klickat på någon länk i något sammanhang för att gratis ladda hem en pdf, e-böcker, guider, rapporter eller någon annan så kallad freebie. Då brukar du behöva ange en e-postadress för att kunna ladda hem din freebie.

Ett enda syfte – att samla in leads och ge ökad konvertering
Landningssidor är ett komplement till din webbplats. Dina webbsidor på din webbplats berättar om dina produkter, tjänster, om ditt företag och med hjälp av menyn och annan navigering kan besökaren hitta fram till rätt innehåll. En landningssida är mer avskalad och har bara ett enda syfte – att samla in leads och ge ökad konvertering antingen direkt genom en uppmaning för köp eller i nästa steg vid annan typ av landningssida.

Så här skapar vi en bra landningssida för högre konvertering

Vi har stor kunskap och erfarenhet av att skapa bra och effektiva landningssidor. Så här skapar vi dina landningssidor för högre konvertering:

Tydligt
En landningssida ska vara tydlig i sitt budskap. Du ska direkt förstå vad du ska göra på webbsidan med en länk eller knapp som har en tydlig uppmaning, en så kallad call-to-action. Det får inte vara för många alternativ utan det ska vara en tydlig rak väg för besökaren som ska leda dem till köp, registrering eller för ifyllnad av formulär.

Enkelt – inget som distraherar
Besökaren får inte distraheras av annan information eller annat innehåll som inte leder dem fram till det som de förväntas göra på landningssidan. Därför finns ofta ingen meny eller annan navigering utan landningssidan ska vara väldigt enkel.

Innehåll och erbjudande av värde
Innehållet på webbsidan eller erbjudandet som finns på webbsidan måste vara tillräckligt intressant och relevant för besökaren. För att få besökarens e-postadress behöver du erbjuda något som verkligen är av värde för besökaren.
Här får man tänka efter så att innehållet verkligen hjälper besökaren och gärna kan lösa ett problem. Med högre värde ökar också dina chanser till att besökaren lämnar sin e-postadress eller andra kontaktuppgifter. Besökaren måste tydligt förstå fördelarna med uppmaningen som finns oavsett om det är att lämna e-postadress, registrering eller ett köp.

Anpassat för målgruppen
Både innehållet och erbjudandet på landningssidan behöver vara speciellt utformat för din målgrupp. Hela landningssidan ska övertyga besökaren om att de verkligen behöver erbjudandet och att det därför är värt att genomföra den call-to-action som finns.
För att lyckas med detta behöver du veta mer i detalj vilken din målgrupp är. Vad är typiskt för din idealkund som till exempel ålder, kön, geografisk placering, utbildning, yrke, intressen med mera. Genom att veta alla dessa delar vet du hur landningssidan ska kunna tilltala besökaren. Även textens tonalitet, hur du talar till målgruppen spelar stor roll för att kunna anpassa landningssidan efter målgruppen.

Fler tips för en effektiv landningssida

En teaser – förhandsvisning av innehållet
För att besökaren ska veta värdet av att ladda hem en produkt kan det vara effektivt med en teaser, en förhandsvisning av innehållet. Det kan vara en video där någon berättar om innehållet och visar ett urval eller en bild på en del av innehållet.

Referenser och statistik
Genom att visa upp referenser från andra som hämtat en gratisprodukt eller köpt samma produkt/tjänst kan besökaren känns en större trygghet med att de får något bra av värde. Om många verkar nöjda kan det skapa en känsla av att besökaren måste ha samma för att inte missa något bra. Statistik fungerar på samma sätt om du kan visa upp hur många som laddat ner samma produkt, hur många som köpt eller använt tjänsten och hur många delningar det blivit i sociala medier.

Bonus med eventuell tidsbegränsning
Lägg till en bonus som är relaterat till innehållet på landningssidan. Det ökar värdet för besökaren. Ett tips till är att sätta en tidsbegränsning på själva bonusen vilket också kan skapa effekten av att besökaren behöver det som finns på landningssidan för att inte missa något bra.

Vässa din digitala marknadsföring med effektiva landningssidor

Vill du ha mer trafik, leads och kunder? Kontakta oss så hjälper vi dig vässa din digitala marknadsföring med effektiva landningssidor som ger dig fler leads och ökar din konvertering.

Hitta prospekts och leads direkt genom oss!

Vet du inte hur du ska komma igång med att hitta prospekts och leads så har vi färdiga koncept för detta. Vi på Prospect Partner har utarbetat färdiga och effektfulla metoder för att kunna ge dig prospekts och leads så att du kan dra igång din försäljning snabbt. Vi har inom olika branscher byggt upp webbplatser och arbetat med sökmotoroptimering så att du kan ta del av våra prospekts och leads direkt.


Det finns enormt många olika sätt att arbeta på för att få fler potentiella kunder. Slipp kalla samtal och kalla mail som tar onödigt mycket tid och oftast inte ger så mycket tillbaka. Istället för att hitta kunder kan du istället låta kunderna hitta dig genom våra genomarbetade och effektfulla metoder. Låt oss ta hand om allt det tekniska och allt jobb med att bygga upp din försäljningsprocess med att skaffa varma leads genom din webbplats.

Vad är egentligen skillnaden mellan prospekts och leads?

Ibland kan det bli förvirrande när man pratar om prospekts och leads då de ligger väldigt nära varandra. Prospekts är alla dem som kan tänka sig att köpa det du erbjuder och de kanske redan aktivt letar efter dina produkter eller tjänster. Leads är de prospekts som du har fått någon slags kontakt med. Antingen befinner de sig i din fysiska butik eller ditt kontor eller så har du på något sätt fått deras kontaktuppgifter. Det kan till exempel vara så att du har fått deras e-postadress när de registrerat sig för ett nyhetsbrev eller för att de har laddat hem något gratis från dig och därmed behövt registrera sin adress.

Hur vi jobbar med prospekts

Vi har inom olika branscher byggt upp webbplatser med relevant innehåll om produkter och tjänster inom respektive bransch. Innehållet på webbsidorna innehåller också artiklar om hur man använder dessa produkter och tjänster, en del guider hur man gör vissa saker själv, hur man väljer bland olika produkter, köpråd med mera.
Dessa webbsidor är också sökmotoroptimerade för att hamna högt i sökresultaten på Google så att prospekts som letar efter något ska hitta till våra webbplatser. Innehållet på webbsidorna är också anpassade för att skapa ett intresse hos prospekten för att göra dem till leads.
Vill du komma igång med att skapa egna prospekts genom din egen webbplats har vi även metoder för det. På din webbplats idag har du kanske redan mycket trafik men du känner att det genererar alldeles för lite konvertering. Genom att arbeta med sökmotoroptimering på dina webbsidor kan vi bättre anpassa dina webbsidor till att nå fler prospekt.

Hur vi jobbar med leads

Vi kan även hjälpa dig att skapa dina egna kvalificerade leads genom att komplettera din webbplats med landningssidor. Det är speciellt utformade webbsidor där dina besökare landar efter att till exempel ha klickat på en länk. En landningssida har en struktur och ett innehåll med texter och bilder som är speciellt anpassat för att uppmuntra besökare att till exempel registrera sig, göra ett köp eller att fylla i ett formulär. För att lyckas med det behöver landningssidan vara mer avskalad än dina övriga webbsidor så att dina prospekts kan fokusera på det du vill att de ska göra på landningssidan.


Med en effektiv landningssida kan du alltså få fler kvalificerade leads och därmed öka konverteringen. Landningssidor är en viktig del inom din digitala marknadsföringsstrategi då det är till landningssidorna du vill skicka trafiken från dina marknadsföringskampanjer.

Vi har färdiga prospekts och leads till dig!

Med hjälp av våra webbplatser inom olika branscher kan vi leda prospekts och leads till dig. Vi ser till att potentiella kunder hittar dig och ditt företag genom våra branschspecifika webbplatser. På webbplatserna har vi skapat innehåll som stämmer överens med hur dina kunder tänker och känner. Genom noggrant utvalda sökord, engagerande innehåll och företagsbloggar når vi rätt målgrupp som så småningom vill köpa dina produkter eller tjänster. Vi kan på det här sättet hjälpa dig att få fler kunder och ökad konvertering.


När du sedan har kommit igång med din försäljning med våra prospekts och leads och behöver ännu fler kunder kan vi arbeta med sökmotoroptimering för din webbplats. Vi kan också skapa effektiva landningssidor som komplement till din webbplats. Det här kommer att ge dig bäst effekt att få dina prospekts att bli kvalificerade leads.

Kontakta oss för att höra vad vi har att erbjuda dig!